BREZPLAČNA DOSTAVA IN PAKIRANJE

 

Ob naročilih nad 75 € so stroški pakiranja in pošiljanja brezplačni!

 

DRUGE UGODNOSTI ZA NAROČNIKE

Pri enkratnem naročilu 5 ali več pesmi se ob naslednjem naročilu prizna popust v višini 5%. Ob naročilu zapisov brez posnetkov dodatni popust ne velja razen v primeru posebne akcijske oziroma praznične ponudbe.

 

Postanite zvesti naročnik in za vedno prihranite ob vsakem naročilu 10% od vrednosti nakupa. Zvesti naročniki prejmejo tudi polno podporo!

Zvesti naročnik lahko postane naročnik, ki je najmanj 4x naročal naše storitve in je skupna vrednost naročil znašala najmanj 250 €, spoštuje pogoje poslovanja, je zadovoljen z našimi storitvami inje podal mnenje. Zvesti naročnik ima na voljo tudi polno podporo. Kaj omogoča polna podpora si preberite pod točko POLNA PODPORA.

 

ČAS IZDELAVE

Čas izdelave tablatur je odvisen od števila trenutnih naročil, izbora pesmi in števila pesmi. Ob večjem naročilu se tablature lahko po dogovoru odpošljejo na večkrat. V kolikor so izbrane pesmi iz seznama ali našega osebnega arhiva kjer se nahaja več kot 1000 pesmi so naročila v povprečju obdelana in odposlana v 2 do 5 delovnih dneh. Izven seznama in arhiva pa v času od 7 do 14 dni. Vsako naročilo je obravnavano posebej zato naročnika obvestimo ob prvem kontaktu o času izdelave. Več si preberite v pogojih poslovanja.

 

KDO LAHKO NAROČA

Naročilo lahko odda vsaka polnoletna oseba, ki potrebuje tablature v namen učenja za lastno uporabo, za svojega otroka in tudi v namen obdarovanja tretje osebe. Naročilo ne sme oddati mladoletna oseba brez spremstva starša ali zakonitega zastopnika, ki zanj odgovarja in nenazadnje lahko kot odrasla oseba sprejema pogoje poslovanja. Zagotavljamo profesionalno storitev in strokovno pomoč po zelo ugodnih cenah, zato si v podjetju prizadevamo za pošteno in korektno sodelovanje v obojestransko zadovoljstvo.

 

PAKETI

Paketno naročilo se sprejema vsako naročilo, ki ob enkratnem naročilu zajema najmanj 5 pesmi. Paketne ponudbe, ki prinašajo posebno ceno občasno ponudimo tudi z naše strani. Paket lahko zajema izbor ljudskih pesmi, pesmi določenega avtorja ali izvajalca ali povsem mešano kombinacijo pesmi. Ob lastni izbiri se prizna 5% popust, ob izbiri našega ponujenega paketa pa skladno s ponudbo.

 

DOSTAVA

Tablature na naslov naročnika odpošljemo po pošti Slovenije. Z naše strani boste ob prvem kontaktu prejeli obvestilo o tem, kdaj bomo predvidoma odposlali naročene tablature. Naročila tablatur z odkupnino v podjetju ne omogočamo.

 

PREJEM POSNETKOV

Posnetke za naročene pesmi lahko prejemate na dva načina. Ali izberete opcijo prek elektronske pošte ali na CD nosilcu zvoka skupaj po navadni pošti s tablaturami Symphony na dom. Za vas primernejši način lahko izberete že v naročilnici, morebitno spremembo pa lahko tudi sporočite vendar pravočasno prek podpore.

 

OSNOVNA PODPORA

Vsak naročnik tablatur Symphony ob naročilu prejme 100% osnovno podporo s katero omogočamo, da so vse morebitne nejasnosti s povezanim naročilom odpravljene. Tudi morebitne napake, ki se lahko zgodijo v zapisu rešujemo v podpori tako, da pripravimo popravek ter ga naročniku posredujemo v najkrajšem možnem času prek elektronskega naslova, ki ga je navedel ob naročilu. Osnovna podpora zajema tudi osnovne vadbene in glasbene napotke vendar v domeni in kontekstu posameznega naročila.

 

POLNA PODPORA

Polno podporo prejmejo le zvesti naročniki, ki jim poleg osnovne podpore omogoča široko pomoč pri igranju diatonične harmonike. S tem omogočamo boljše razumevanje glasbenih smernic s podrobnejšimi nasveti, napotki in obrazložitvami, ki naročniku pomagajo tudi širiti glasbene nazore. Zvesti naročnik mora le vprašati kaj ga zanima oziroma le izraziti željo po pomoči prek zahtevka za podporo ali z odgovorom na naše sporočilo.

 

KODIRANJE

Vse tablature, ki jih izdamo so kodirane po univerzalnem sistemu, ki ne omogoča niti enega samega duplikata. Enak duplikat enostavno ni mogoč. Gre za edinstven način kodiranja vsakega lista posebej za vsako naročeno pesem in ni pomembno koliko je naročenih enakih pesmi. Na ta način lahko vedno odkrijemo kršitelja pogojev ter tudi ustrezno ukrepamo, si pa tega res ne želimo saj si iskreno prizadevamo za obojestransko zadovoljstvo. Posnetke naročenih pesmi zgolj zvočno označimo z imenom in priimkom naročnika ter imenom našega podjetja.