Oddaja naročila

Naročilo oddamo prek tega trgovinskega sistema na www.tablature.si. Želene zapise dodajamo v košarico ter zaključek naročila izvedemo na blagajni. Naročilo v celoti izpolnite s točnimi in resničnimi podatki. Priporočamo, da se predhodno ali tekom naročila registrirate, saj boste imeli nad svojim računom ter naročili popoln pregled, postopek naročanja pa bo po registraciji lažji in hitrejši. V kolikor se plačnik računa ne ujema z naročnikom lahko naročilo zavrnemo oziroma pošljemo zahtevek za dopolnilo podatkov. Po prejemu naročila vas bomo v kratkem kontaktirali ter posredovali vse potrebne informacije.

Brezplačna dostava in pakiranje

Ob naročilih nad 39 € so stroški pakiranja in pošiljanja brezplačni!

Nagrade za zveste in občasne naročnike

Zvesti naročnik včasih ob naročilu prejme brezplačen dodaten zapis. Le tega izberemo po lastni presoji oz. naročniku ponudimo, da si samostojno izbere skladbo. Zvesti naročnik, ki izpolnjuje določene pogoje lahko tudi prejme osebno kodo za reden 10% popust. Koda ni vnočljiva za tiste zapise, ki so morebiti že v akciji. Zvestim naročnikom zapišemo tudi skladbo/e po njegovi želji. Vse naročnike tako zveste kakor občasne, ki naročajo naše shematske zapise Symphony nagradimo ob kakšnih posebnih praznikih med letom, kot so Božično novoletni, ni pa obveza. Zvesti naročnik lahko postane naročnik, ki vsaj 8x letno naroči naše tablature za harmoniko Symphony. Povprečna vrednost naročila mora znašati vsaj 30,00 €. Vsakega naročnika, ki je zadovoljen z našim delom in je zato podal mnenje, ki ga lahko objavimo, nagradimo z brezplačnim zapisom po njegovi želji. Način zapisa v javni objavi si izbere naročnik sam. Lahko s polnim imenom in priimkom v kolikor naročnik želi (Anton Novak) ali delnim, ki ne izdaja naročnika (primer: A. Novak oziroma N. Anton). Vsi naročniki imajo na voljo našo polno podporo prek e-kontakta in/ali kontaktnega telefona.

Učenci šole harmonike Martina Težaka

Učencem, ki so se učili igranja diatonične harmonike pri Martinu Težaku najmanj 2 leti se prizna ob vsakem naročilu 10% popust. Da bi nekdanji učenec/ka prejemal/a zapise in posnetke s popustom, naj nas kontaktira.

Čas izdelave zapisov

Čas izdelave tablatur je odvisen od števila trenutnih naročil, izbora pesmi in števila pesmi. Ob večjem naročilu se tablature lahko po dogovoru odpošljejo na večkrat. V kolikor so izbrane pesmi iz seznama ali našega osebnega arhiva kjer se nahaja več kot 1.000 pesmi so naročila v povprečju obdelana in odposlana v 2 do 5 delovnih dneh. Izven seznama in našega arhiva so izdelane v času od 7 do 21 dni. Ker vsem ne moremo izpolnjevati želja je izdelava povsem novih skladb omogočena zvestim naročnikom. Vsako naročilo je obravnavano posebej zato naročnika obvestimo ob prvem kontaktu o času izdelave. Več si preberite v pogojih poslovanja.

Kdo lahko naroča shematske zapise Symphony?

Naročilo lahko odda vsaka polnoletna oseba, ki potrebuje tablature v namen učenja za lastno uporabo, za svojega otroka in tudi v namen obdarovanja tretje osebe. Naročilo ne sme oddati mladoletna oseba brez spremstva starša ali zakonitega zastopnika, ki zanj odgovarja in nenazadnje lahko kot odrasla oseba sprejema pogoje poslovanja. Zagotavljamo profesionalno storitev in strokovno pomoč po zelo ugodnih cenah, zato si v podjetju prizadevamo za pošteno in korektno sodelovanje v obojestransko zadovoljstvo.

Dostava zapisov in mp3 posnetkov

Shematske zapise Symphony oziroma tablature za harmoniko na naslov naročnika odpošljemo po pošti Slovenije. Po oddanem naročilu vas bomo v kratkem kontaktirali ter vas obvestili o času izdelave, pošiljanja. Mp3 posnetke za naročene skladbe pošiljamo prek elektronske pošte. Na izrecno željo, ki se poda v komentar ob naročilu jih pošljemo na CD nosilcu.

Podpora in osebna strokovna asistenca

Vsak naročnik tablatur Symphony ob naročilu prejme 100% podporo s katero omogočamo, da so vse morebitne nejasnosti s povezanim naročilom odpravljene. Tudi morebitne drobne napake, ki se lahko zgodijo v zapisu rešujemo v podpori tako, da pripravimo popravek ter ga naročniku posredujemo v najkrajšem možnem času prek elektronskega naslova, ki ga je navedel ob naročilu. Podpora zajema tudi osnovne vadbene in glasbene napotke vendar v okviru in kontekstu posameznega naročila.

Osebno strokovno asistenco lahko prejme vsak naš naročnik na lokacijah Grosuplje, Novo mesto in Metlika. Za osebno asistenco nas kontaktirajte na 070 625 257 ali na info@digi-net.si. S tem omogočamo širše razumevanje glasbenih smernic s podrobnejšimi nasveti, napotki in obrazložitvami, ki naročniku pomagajo tudi širiti glasbene nazore. Asistenco nudi virtuoz na diatonični harmoniki, svetovni prvak Martin Težak.

Kodiranje in unikatnost zapisov

Vse tablature, ki jih izdamo so kodirane po univerzalnem sistemu, ki ne omogoča niti enega samega duplikata. Enak duplikat enostavno ni mogoč. Gre za edinstven način kodiranja vsakega lista posebej za vsako naročeno pesem in ni pomembno koliko je naročenih enakih pesmi. Na ta način lahko vedno odkrijemo kršitelja pogojev ter tudi ustrezno ukrepamo, si pa tega res ne želimo saj si iskreno prizadevamo za obojestransko zadovoljstvo. Posnetke naročenih pesmi pa različno zvočno označimo.