SPOŠTOVANI HARMONIKARJI, HARMONIKARKE, LJUBITELJI DIATONIČNE HARMONIKE!

Tablature Symphony za diatonično harmoniko, ki so plod 20 letnega razvoja so več kot odličen pripomoček za samostojno učenje. Da bi se lahko prepričali popolnoma neobremenjeno v kvaliteto in strokovnost teh zapisov jih imate na voljo preizkusiti povsem brezplačno. V pomoč pa ne boste prejeli le tablatur za harmoniko, temveč boste prejeli tudi mp3 posnetek, ki je posnet točno po zapisu. Posnetke z diatonično harmoniko v lastnem mini studiu posname za vas Absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko Martin Težak oziroma virtuoz Tomaž Kastelic, harmonikar ansambla Mladi Dolenjci. A to še ni vse! Tako Tomaž kakor Martin vam tudi s podporo stojita ob strani ter vam ob morebitnih težavah priskočita na pomoč. V kolikor še ne veste sta Martin Težak in Tomaž Kastelic združila svoje moči in nudita glasbeno izobraževanje tako v Novem mestu, Metliki kakor tudi Grosupljem.

Prijavite se na brezplačen preizkus profesionalnih shematskih zapisov – tablature Symphony, ki so avtorsko delo svetovnega prvaka na diatonični harmoniki Martina Težaka. Vso gradivo boste prejeli po elektronski pošti, zato bodite pozorni na točnost elektronskega naslova.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČEN PREIZKUS TABLATUR SYMPHONY!

Če si želite pred nakupom preveriti oziroma se najprej prepričati ali vam naš sistem ustreza izpolnite prijavnico.

Garantirano najpopolnejši zapisi za samostojno učenje diatonične harmonike s podporo dveh velemojstrov tega priljubljenega glasbila. Izberite tudi vi obliko hitrega, kvalitetnega, točnega, cenovno dostopnega in predvsem pravilnega učenja, ki je v ponudbi na trgu za samostojno učenje diatonične harmonike.

ZA VAS SKRBIVA 2 VIRTUOZA

Martin Težak

Vodja šole, avtor zapisov in svetovni prvak v diatonični harmoniki.

Tomaž Kastelic

Virtuoz in učitelj harmonike, ki igra v ansamblu Mladi Dolenjci.