SPOŠTOVANI HARMONIKARJI, HARMONIKARKE, LJUBITELJI DIATONIČNE HARMONIKE!

Tablature Symphony za diatonično harmoniko, ki so plod 20 letnega razvoja so profesionalen pripomoček za samostojno učenje. Da bi se lahko prepričali ali vam tovrstna pomoč ustreza jih lahko preizkusite brezplačno. Brezplačno vam bomo v času preizkusa tudi pomagali reševati morebitne težave v kolikor se znajdete v njih. Prepričajte se torej popolnoma neobremenjeno v kvaliteto in ustreznost zapisov za vas. Ob preizkusnem shematskem zapisu imate na voljo tudi mp3 posnetek, ki je posnet po zapisu. Namenjeni so v pomoč ter lažje razumevanje shematskih zapisov – tablatur za harmoniko. Posnetke z diatonično harmoniko v lastnem mini studiu posname virtuoz Martin Težak, ki je 2010 prejel naziv Absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko. Martin Težak vam ob tem s svojo osebno asistenco stoji ob strani in vam ob morebitnih težavah brezplačno pomaga.

BREZPLAČNI OPCIJI ZA PREIZKUS

Osnovna opcija: Osnoven in zelo preprost preizkus omogočamo z dvema ljudskima skladbama Moj očka ima konjička dva in Micka kovačeva. Videli boste profesionalen izgled zapisov, ki jih naši naročniki tablatur prejemajo, predvajate si lahko posnetek za vsako skladbo ter v primeru nerazumevanja kontaktirate podporo, ki vam je brezplačno na voljo. Kliknite na spodaj naveden interaktivni gumb in se povežite na preizkusno stran.

Profi opcija: Prijavite se lahko na profesionalen brezplačen preizkus shematskih zapisov tako, da izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na predstavitev zapisov osebno – v živo. Po prejemu vašega sporočila vas bomo v kratkem kontaktirali. Bodite pozorni na točnost e-naslova, naslova prebivališča ter točnost kontaktne telefonske številke na katero vas bomo predhodno poklicali. Ta preizkus je na voljo na treh lokacijah in sicer v Novem mestu, Metliki ali Grosuplju. To je vsekakor optimalnejši izbor za vas v kolikor imate to možnost, saj vas ob tem preizkusu čaka natančna obrazložitev zapisov in hkrati kopica koristnih glasbenih in učnih nasvetov osebno za vas. Ob tem izboru boste prejeli brezplačen ca. 45 minutni termin na izbrani lokaciji, ki vam je najbližja. V kolikor boste izbrali tovrsten preizkus izpolnite spodnji informativni kontaktni obrazec. Podatke uporabimo tudi za pripravo primernega ustreznega gradiva izključno za vas, ki ga boste po končanem preizkusu imeli možnost odnesti domov.

IZPOLNITE IN SE PRIJAVITE NA PROFI BREZPLAČEN PREIZKUS TABLATUR SYMHONY!

Po prejemu vas bomo v kratkem kontaktirali. Pri mladoletnih osebah naj prijavnico izpolni oče ali mama oz. zakoniti skrbnik.

Garantirano najpopolnejši zapisi za samostojno učenje diatonične harmonike s podporo velemojstra tega priljubljenega glasbila. Izberite tudi vi obliko hitrega, kvalitetnega, točnega, cenovno dostopnega in predvsem pravilnega učenja, ki je v ponudbi na trgu za samostojno učenje diatonične harmonike.

PODPORA IN POMOČ VELEMOJSTRA

Martin Težak

Vodja šole, avtor zapisov, absolutni svetovni in 2x senior Evropski prvak v diatonični harmoniki.