SPOŠTOVANI HARMONIKARJI, HARMONIKARKE, LJUBITELJI DIATONIČNE HARMONIKE!

Tablature Symphony za diatonično harmoniko, ki so plod 20 letnega razvoja so profesionalen pripomoček za samostojno učenje. Da bi se lahko prepričali popolnoma neobremenjeno v kvaliteto in strokovnost teh zapisov, jih imate na voljo preizkusiti tudi povsem brezplačno. V pomoč boste ob shematskem zapisu prejeli tudi mp3 posnetek, ki je posnet točno po zapisu, legendo znakov z navodili ter imeli na voljo koristiti našo podporo. Posnetke z diatonično harmoniko v lastnem mini studiu posname za vas Absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko Martin Težak. Virtuoz na diatonični harmoniki Martin Težak vam s podporo tudi vedno stoji ob strani ter vam ob morebitnih težavah z veseljem pomaga.

BREZPLAČNI OPCIJI ZA PREIZKUS

1. Prijavite se na brezplačen preizkus profesionalnih shematskih zapisov tako, da izpolnite spodnji obrazec. Po prejemu vašega sporočila boste na e-naslov prejeli URL povezavo do preizkusa oz. vam bomo gradivo poslali po navadni ali elektronski pošti. Bodite pozorni na točnost e-naslova ter naslov prebivališča ter točnost kontaktne telefonske številke na katero vas bomo morda predhodno še kontaktirali. Informativni podatki so v tem preizkusu nepotrebni, da jih izpolnite. <br />

 

2. Brezplačno lahko preizkusite tablature za harmoniko tudi z obiskom naše šole harmonike v Novem mestu, Metliki ali Grosuplju. To je optimalnejši izbor za vas v kolikor imate to možnost, saj vas ob preizkusu v živo čaka še kopica glasbenih nasvetov ob katerih vam podamo najpomembnejše iztočnice osebno za vas. Ob tem izboru boste prejeli brezplačen ca. 45 minutni termin na lokaciji naše šole, ki vam je najbližja. V kolikor boste izbrali ta oseben preizkus na naši šoli ali plačljiv preizkus pod številko 3, prosimo navedite 3 različne pesmi v obrazec, ki jih po svojem osebnem mnenju najbolje zaigrate. Informativni podatki so v tem preizkusu zaželeni, da jih izpolnite.

 

PLAČLJIV PREIZKUS Z DODATNO BREZPLAČNO SKLADBO

3. Izbor preizkusne pesmi po lastni želji. V tem primeru je preizkus sicer plačljiv vendar vam bomo dodali za 1 izbrano preizkusno skladbo še eno skladbo brezplačno iz najmanj istega cenovnega razreda. Izbirate lahko med vsemi skladbami, ki so vrednosti do 20,00 €. Za pregled skladb kliknite PREGLED SKLADB. Poštnina ob tovrstni izbiri preizkusa je brezplačna.

 

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČEN PREIZKUS TABLATUR SYMPHONY!

Izpolnite prijavnico in se prijavite na preizkus.

Garantirano najpopolnejši zapisi za samostojno učenje diatonične harmonike s podporo velemojstra tega priljubljenega glasbila. Izberite tudi vi obliko hitrega, kvalitetnega, točnega, cenovno dostopnega in predvsem pravilnega učenja, ki je v ponudbi na trgu za samostojno učenje diatonične harmonike.

PODPORA IN POMOČ VELEMOJSTRA

Martin Težak

Vodja šole, avtor zapisov, absolutni svetovni in 2x senior Evropski prvak v diatonični harmoniki.