SPOŠTOVANI HARMONIKARJI, HARMONIKARKE, LJUBITELJI DIATONIČNE HARMONIKE!

Tablature Symphony za diatonično harmoniko, ki so plod 20 letnega razvoja so profesionalen pripomoček za samostojno učenje. Da bi se lahko prepričali popolnoma neobremenjeno v kvaliteto in strokovnost teh zapisov, jih imate na voljo preizkusiti tudi povsem brezplačno. V pomoč boste ob shematskem zapisu prejeli tudi mp3 posnetek, ki je posnet točno po zapisu, legendo znakov z navodili ter imeli na voljo koristiti našo podporo. Posnetke z diatonično harmoniko v lastnem mini studiu posname za vas Absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko Martin Težak oziroma virtuoz Tomaž Kastelic, harmonikar ansambla Mladi Dolenjci. Tako Tomaž kakor Martin vam tudi s podporo stojita ob strani ter vam ob morebitnih težavah priskočita na pomoč.

BREZPLAČNI OPCIJI ZA PREIZKUS

1. Prijavite se na brezplačen preizkus profesionalnih shematskih zapisov tako, da zpolnite spodnji obrazec in prejeli boste gradivo po navadni ali elektronski pošti. Bodite pozorni na točnost obeh naslovov ter točnost kontaktne telefonske številke na katero vas bomo predhodno kontaktirali. Navedite tudi 3 različne pesmi v obrazec, ki jih po svojem osebnem mnenju najbolje zaigrate v kolikor niste začetnik.

2. Brezplačno lahko preizkusite tablature za harmoniko tudi z obiskom naše šole harmonike v Novem mestu, Metliki ali Grosuplju. To je optimalnejši izbor za vas v kolikor imate to možnost, saj vas ob preizkusu v živo čaka še kopica glasbenih nasvetov ob katerih vam podamo najpomembnejše iztočnice osebno za vas. Ob tem izboru boste prejeli brezplačen 45 minutni termin na lokaciji naše šole, ki vam je najbližja.

 

PLAČLJIV PREIZKUS Z DODATNO BREZPLAČNO SKLADBO

3. Izbor preizkusne pesmi po lastni želji. V tem primeru je preizkus sicer plačljiv vendar vam bomo dodali za 1 izbrano preizkusno skladbo še eno skladbo brezplačno iz najmanj istega cenovnega razreda. Izbirate lahko med vsemi skladbami, ki so vrednosti do 20,00 €. Za pregled skladb kliknite PREGLED SKLADB. Poštnina ob tovrstni izbiri preizkusa je brezplačna.

 

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČEN PREIZKUS TABLATUR SYMPHONY!

Izpolnite prijavnico in se prijavite na preizkus.

Garantirano najpopolnejši zapisi za samostojno učenje diatonične harmonike s podporo dveh velemojstrov tega priljubljenega glasbila. Izberite tudi vi obliko hitrega, kvalitetnega, točnega, cenovno dostopnega in predvsem pravilnega učenja, ki je v ponudbi na trgu za samostojno učenje diatonične harmonike.

ZA VAS SKRBIVA 2 VIRTUOZA

Martin Težak

Vodja šole, avtor zapisov in svetovni prvak v diatonični harmoniki.

Tomaž Kastelic

Virtuoz in učitelj harmonike, ki igra v ansamblu Mladi Dolenjci.