VABLJENI K OGLEDU IN PREIZKUSU SHEMATSKIH ZAPISOV - TABLATUR ZA HARMONIKO!

Na tej strani lahko brezplačno preizkusite in si ogledate naše tablature (shematske zapise Symphony) za diatonično harmoniko. Ob tem lahko predvajate in prisluhnete posnetku, ki spremlja vsako naročeno skladbo. Posnetki so izdelani točno po zapisu, z njimi pa lažje razumete celoten zapis oz. posamezen del zapisa. V kolikor boste potrebovali pomoč ali imeli kakšno vprašanje lahko preizkusite tudi našo podporo, ki jo nudimo vsem naročnikom, če nastopijo kdaj težave. Vsi zapisi izjemoma ti preizkusni so unikatno kodno zaznamovani oz. kodirani za vsakega naročnika posebej ter avtorsko registrirane. Naročenih zapisov in posnetkov zato ne smete kopirati, preprodajati ali deliti s tretjimi osebami saj s tem lahko kazensko odgovarjate. Naša želja je, da vam pomagamo na najboljši mogoči način pri samostojnemu učenju igranja na diatonično harmoniko. Pred vami sta dve ljudski skladbi in posnetka. V kolikor boste še vedno v dvomih pa vam priporočamo, da preizkusite profi opcijo. Za dodatno pomoč nam pišite na info@digi-net.si oziroma pokličite na 041 436 469 (Martin Težak).

BREZPLAČNI SKLADBI: MICKA KOVAČEVA in MOJ OČKA IMA KONJIČKA DVA

Spoznajte zakaj so shematski zapisi Symphony edinstveni in njaboljši pripomoček za samostojno učenje harmonike!

UČITE SE S POMOČJO VIRTUOZA

Martin Težak - Absolutni Svetovni in 2x Senior Evropski prvak.

Martin Težak je virtuoz in profesionalen učitelj diatonične harmonike. Je avtor shematskih zapisov Symphony, ki jih je razvijal več kot 20 let. So najbolj priljubljen pripomoček za samostojno učenje diatonične harmonike.

1. Micka kovačeva

Dve različici te ljudske skladbe za preizkus. Prva je olajšana, druga nekoliko težja.

2. Moj očka ima konjička dva

Dve različici te ljudske skladbe za preizkus. Prva je olajšana, druga nekoliko težja.

PODPORA, VPRAŠANJA, MNENJA ...

Podpora je za vse naročnike brezplačna!

info@digi-net.si / 041 436 469

Vsem naročnikom nudimo prijazno, hitro in učinkovito podporo, jim pomagamo z nasveti in odgovarjamo na njihova vprašanja. Pišite nam ali nas pokličite.
VSI KONTAKTI

600 + SKLADB V TRGOVINI

Preberite več ...

TABLATURE SYMPHONY

Narodnozabavne, ljudske, tuja glasba, za yugo nostalgike, partizanske pesmi ...
OGLED SKLADB